Pursaklar Mehmet Akif Ersoy Anaokulu
YUNUS EMRE MAH. BENLİ SK. MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU NO 15 PURSAKLAR / ANKARA

VİZYON

Dünyada uygulanan, kabul görmüş Okul Öncesi Programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek amacıyla öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak istiyoruz.

MİSYON

Pursaklar Mehmet Akif Ersoy Anaokulu olarak 57-68 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışlar kazandırarak Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumlulukları bilen, kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

09.00-14.00

DOĞAL GAZ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 12 km, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.

Diğer Hususlar

PURSAKLAR MEHMET AKİF ERSOY ANAOKULU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKANLIK MAKAMI´NIN 26/04/2023 TARİH VE E-30140611-20-75030758 SAYILI KARARI İLE AÇILMIŞTIR.